lauantai 14. huhtikuuta 2012

2 -vuotis syntymäpäiväkakkua

Kaksi vuotta täyttänyt pikku-neiti pitää äitinsä mukaan kovasti Barbie-nukeista (my kind of girl!=) ja erityisesti mieleen on tällä hetkellä matkalta ostettu uusi merenneito-Barbie. Siitäpä siis aihe kakun päälle ja ei muuta kuin askartelemaan! Oma makuni kun on lähinnä "less is more" -tyyppinen vähän kaikessa, niin tämä kerma-unelma alkaakin jo olemaan hiukan siellä ääripäässä, mutta silti sopii mielestäni runsaan värikkääseen Barbie merenneito-teemaan oikein loistavasti. Ja yritin pitää kokonaisuuden kuitenkin mahdollisimman tyylikkäänä.. Ehkäpä innostun tässä käyttämään värejä vähän enemmänkin vielä pikkuhiljaa.

Perheen tyttäret äänestivät kakun väliin mansikka- ja sitruunamoussea, mikä oli mielestäni nuorelta polvelta hyvin yllättävä, mutta ihana ja varmasti oikein toimiva valinta.

Mukava tätäkin oli taas tehdä, toivottavasti kakku oli pikku-neidin mieleen ja maistuikin kaikille! Onnea vielä kaksivuotiaalle!

Merenneito-Barbie -kakku
Merenneito-Barbie -kakku

Merenneito-Barbie -kakku

Merenneito-Barbie -kakku

Matkaan lähtivät myös mini-kuppikakut, makuina minttu-suklaa - minttu-suklaa ja enkeli-vanilja sekä suolaiset paprika-feta ja savukinkku.

Makeat minikuppikakut

Suolaiset minikuppikakut
Kakutar kiittää!

4 kommenttia:

  1. Mahtava tuo barbie! Todella huolellista työtä. =) Ja nuo minikakut (myyjäisiin) aiemmassa julkaisussasi on tosi kiva idea!

    VastaaPoista
  2. Onpas hieno kakku ja muutenkin hienoja juttuja olet tehnyt ja siistiä jälkeä :D Mun pitäis varmaan käydä joku kerman pursotus kurssi kun tuntuu etten siinä ikinä onnistu :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos kovasti Sokeri Sydän! Sinullakin on ihanan herkullisen näköinen blogi. Pursotus harjaantuu kyllä juu harjoittelemalla, niin kuin tietenkin kaikki näissä leikeissä =) Itsellänikin monta, monta asiaa mitä en (vielä) taida. Mutta jos intoa ja halua riittää niin sillä pääsee jo pitkälle! Ja hienostihan tuo jo sinulta taipuu.

    VastaaPoista