tiistai 10. huhtikuuta 2012

Martti -kakku

Kaikkein parasta palautetta on se, kun joku tekee kakkutilauksen toistamiseen. Eikö? =) Näin pääsi ilokseni käymään ja tällä kertaa sain väkertää perheen pikku-prinssille kakun, jonka toiveena oli Autot -elokuvan hassu-hurmuri Martti. Jännitti kyllä tuo tekeminen niin, etten meinannut uskaltaa ensin edes tarttua toimeen! 

Tämä Kakuttaren versio Martti-autosta on syönyt ison 30 hengen vaalean kakkupohjan ja suklaa- ja mansikkamousset ja se on saanut "pellikseen" suklaa-sokerimassan. Ennen suklaapeltiä Martti kuorrutettiin  "ruosteenesto" -suklaakreemillä. Ja ennen katsastusta muuten Martti piti käyttää vielä pikaisesti peltikorjaamollakin, muutaman pienen repeämän vuoksi.....mistähän moiset tulleetkin? =) Lopuksi suihkautettiin entrattuun pintaan hiukan kulta-maalia suloisen suttuisesti sinne tänne.

Niin suloinen siitä sitten kuitenkin loppujen lopuksi tuli, etten olisi malttanut siitä luopuakaan! Sitä alkoi ihan siinä tunatessa kaverista välittämään =) Mutta mikäpä siinä ilahduttaessa nelivuotiasta "isoa" poikaa oikein toivekakulla, eikä sitä kai lemmikiksi kotiinkaan olisi parantanut jättää!?

Onnea vielä Samulle! <3

Martti-kakku
Martti-kakku edestä, Martti-kakku takaa...

Martti-kakku

Martti-kakku
Martti-kakku istuu, Martti-kakku makaa.... =)

Martti-kakku

Mahtavia apuja, ohjeistuksia ja malleja valmistukseen sain mm. näistä upeista kakkublogeista: Cake Factory ja Kissanminttua ja pilvipullia.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun löysit blogini. =) Sinulla on myös tosi ihania kakkuja täällä! Linkitänpä sinut blogiini, jotta löydän takaisinkin. ;)

    Tuttavani toivoi tämäntyylistä Martti-kakkua parin viikon päähän. Saa nähdä miten onnistuu. Cake factoryn sivuilla oli muuten tosi hyvät ohjeet. =)

    Tottakai saat ottaa mallia reino-tossuistani. =) Ja olisi tosi kiva, jos sitten laittaisit mahdolliseen blogijulkaisuusi linkin vaikka sivuilleni tai jonkun maininnan. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti linkityksestä! Itse en ollut ajatellut linkkilistaa sivuilleni koota, sillä seuraan muita blogeja Bloggerin kautta, mutta ehkäpä sellainen pitää tännekin vielä lisätä.. =) Yllättävän kivasti se Martti muodostui minultakin, sulla nyt ei tule olemaan mitään ongelmaa! Ja todellakin linkitän sinut sitten niihin Reinoihin, kiitos paljon!

    VastaaPoista