sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ristiäiskakku Ada Sofialle

Kerroskakkuja on ihana tehdä, varsinkin näitä kaksikerroksisia, sillä niistä saa todella näyttäviä, eikä kokoamisenkaan puolesta tarvitse juuri etukäteen panikoida. Ne kun pysyvät aika helposti kasassa ja niitä on myös helppo leikata. Tämä kerroskakku matkusti pienen tyttövauvan ristäisiin. Välissä oli mansikka- ja valkosuklaamousset. Tosin loppumatka kuljetuksesta oli sellaista perunapeltoa että alempi kakku lysähti hieman kasaan. Pitänee käyttää enemmän liivattetta näissä ja hiukan ohuempia kerroksia. Kaikki muut kyllä väittivät kohteliaasti etteivät sitä huomanneet ;)

Ainoa mikä jäi harmittamaan oli tuon itse tehdyn vaahtokarkkimassan värisävy, se kun oli aivan jotain muuta kuin puhtaan valkoinen. En ole onnistunut löytämään hyviä vaahtokarkkeja mistään, vinkatkaa jos jollain on tiedossa hyvä ostopaikka! Käytän mielelläni Haribon vaahtokarkkeja, mutta niistä valkoisista vaahtokarkeista tehdystä massasta, mitkä ovat vaaleanpunaisten kanssa, tulee aavistuksen vaaleanpunainen ja niistä valkoisista barbecue-vaahtokarkeista taas keltainen. Tämä massa oli niiden kahden sekoitus eli luonnossa aavistuksen PERSIKKA. Uh! No, ainahan sen voisi värjätä valkoiseksi mutta en jostain syystä innostu läträämään sitä massaan niin hirveää määrää kuin se vaatisi.





Kaunis nimi ja kaunis lapsi. Onnea Ada Sofia elämääsi.

<3 Täti =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti