keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Rakkauden viemää -hääbileet

Nämä valmistamani cupcaket pääsivät juhlistamaan rakkaiden ystävieni hääbileitä menneenä viikonloppuna. Juhlien teemana oli Tuulen viemää -elokuvan mukaisesti "Rakkauden viemää -elokuvan ensi-ilta" joka näkyi niin itse kutsussa kuin ohjelmassakin. Juhlissa mm. käytiin elokuvateatterissa katsomassa parin aikaisemmin tapahtunut vihkiminen isolta valkokankaalta =) Tästä aiheesta sitten ammennettiin ideoita myös jälkiruokapöydän herkkujen koristeluun!

Dark and Desperate Chocolate "Clark&Vivien" =)

Tähtisumua..

..joka jatkuu..

..ja väliin syötiin poppareitakin (vaahtokarkkia=)..

..mutta päädyttiin jälleen tähtifilmiin.

Tämän suklaakakun koristelu oli todellinen päänvaiva ja se tapahtui sitten impulsiivisesti vasta siinä samalla kun kakkua kokosin vadille.. Kunhan oppisi noita kukkiakin tekemään vielä.

Cupcake-kerrsoteline juhlapaikalla (kuva Anna-Kaisa Mäki)

Kakku- ja cupcaketeline juhlapaikalla (kuva Anna-Kaisa Mäki)

4 kommenttia:

  1. No moikka Anu!=) Me ollaan täällä Euroopan toisella laidalla ihasteltu noita sun luomuksia ja pohdittiin, uskaltaisko sitä pyytää tilausta ensi marraskuulle kun mennään Jopen kanssa naimisiin. Aivan ihania kakkuja ja leivoksia!

    VastaaPoista
  2. Moikka Lyyti! Kiitos! Hieno juttu ja mahtavaa jos mun kakut kelpaa! Tottakai teen!! Katselkaa ja miettikää vaihtoehtoja netistä vaikka jo nyt pikkuhiljaa ja kysykää ihmeessä jos tulee mitään mieleen. Aletaan sitten suunnittelemaan kun palailette kotimaahan.. =) Terkkuja!

    VastaaPoista